Peter Weje

Peterweje.dk

Hobbyfotograf fra Randers.

Bag Peterweje.dk gemmer sig sjovt nok Peter Weje. :0)

 

 

Fotografering har haft min interesse siden jeg blev introduceret for den i ungdomsskolen. Det foregik på Nørrevangskolen i Randers med S/H film, fremkaldelse og alt der fulgte med. I 2004 anskaffede jeg mit første Digitale Kompaktkamera og derefter er interessen kun vokset. Jeg gik over til Spejlreflekskamera i 2006 og det åbnede en masse nye muligheder i de kreative genre inden for fotografering, som jeg finder interessant.

 

Indenfor fotografering er den genre jeg arbejder mest med "Skumringen". I Solop- eller nedgangens lys eller mangel på samme.

Der hvor kontrasten er størst mellem det helt mørke og det udbrændte i motivet. Derfor tager jeg ofte flere eksponeringer, alle med forskellige EV-trin så de dækker de mørke og lyse dele i motivet. Eksponeringerne samler jeg med teknikken "HDR - High Dynamic Range".

Det er med til at give et mere dynamisk og detaljerigt billede med flot lys der pga. de flere Ev-trin, ikke ville være muligt i én optagelse..

 

Derudover prøver jeg forskellige genre af og er altid åben for nye udfordringer .

Lysmaling, Portræt, ståluld og Produktfotografering er blandt nogen af de genre jeg har prøvet. Det har bla. været i samarbejde med

"Fotogruppen Objektiv" hvor medlemmerne tager initiativ til nye udfordringer i de genre der interresser dem.

 

 

Peter Weje

 

 

 

 

Copyright By Peter Weje 2018